Er jeg single igen?

Det føles sådan, her et år efter vores liv blev begrænset for fuld skrald . På trods af at jeg altid tilpasser mig i alle situationer ( lidt ligesom vildsvinene i Flensborg , som åbenbart er fierce både til lands , til vands og i luften) så har denne “ begrænsning “ taget hårdt på mig og vores børn, dog har den ikke taget pusten fra os.

Men jeg er begyndt at tænke, for forleden blev jeg kontaktet af en kvinde jeg har kendt perifert igennem mange år.

Hendes mand sad i fængsel i mange mange år, og jeg kan huske, at jeg var så fordømmende for 7 år siden og spurgte hende; “hvorfor og hvordan, vil du udsætte dig selv og jeres børn, for at sætte jeres liv på hold for en mand som bidrager med intet“.

Dengang havde de tre børn, nu har de 4, og han blev løsladt for nyligt.

Faktisk kontaktede hun mig fornylig pga en taske, og vi skrev frem og tilbage et stykke tid Så kontaktede jeg hende, fordi jeg hørte at hendes mand var blevet løsladt efter 10- 12 års fængsel . For jeg var nysgerrig på hvordan de alle tilpassede sig, efter ikke at have boet sammen så længe.
Hun fortæller mig så at han er gået fra hende, efter hun har taget ham i at være hende utro med en anden . En anden pige som faktisk har besøgt ham i fængslet, og som har bollet ham de sidste 2 år .

Tal lige om spil af tid og oxygen der, hun har simpelthen bare sat hele sit liv på vent pga. ham.

Hvis det der var mig, så havde jeg kørt tossen ned for at spilde min tid.
Ja, det kunne sagtens være sket i en almindelig familie , men når den ene part bliver fængslet , så gælder alle socialdemokratiske udtryk om “sammen er vi stærke, vi løfter sammen , vi er en enhed osv“.

Det er jo lige før at man marcherer udenfor fængslet med en fane i solidaritet for den fængslede. Derfor er det ekstra klamt med både børn , og i min optik grov udnyttelse af en kvindes kærlighed til en som har været der for en i tykt og tyndt i næsten 15 år.

Jeg er derfor også begyndt at leve lidt mere, og i går aftes var pigerne og jeg ude og hoppe i vandpytter, altså psykopat hoppe i vandpytter. For derefter at løbe hjem til spabad og varm kakao .
Jeg planlægger også et par Pigeaftner , og et par by-ture med selvsamme . For tiden går, og denne tid får jeg aldrig tilbage igen

.

Er jeg blevet single , nej men det føles sådan og det er nærmest den tilstand jeg er i, for alt er kun op til mig . Men jeg er stadigvæk gift med Steffen, og det er som det skal være.

Men jeg vil aldrig gå på kompromis med den sparsomme tid vi har på planeten, eller med mig selv og eget værd. For det er hvad mine børn spejler sig i.

One thought to “Er jeg single igen?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.