Vi har haft indbrud i vores hjem !!

Når ret bliver til uret , bliver modstand en pligt .
I torsdags havde vi casting i København sammen med mine bedste kollegaer . Vi sad og hyggede os da min telefon ringede , det var Steffen der ringede og sagde at Østjyllands politi var ved at ransage vores hjem Asgaard.
Jeg var rystet over beskeden , og smed alt hvad jeg havde i hænderne og kørte mod Fyn . Steffen ringede løbende og sagde at vedkommende indsatsleder, sagde til ham at han ingen rettigheder havde i forbindelse med ransagningen fordi han er fuldgyldigt medlem af Bandidos. Alt i mig dirrede , og Fifi fik fuld pedal over Sjælland og Fyn , så jeg kunne blive genforenet med min familie. Steffen havde været til ving tsun med Milos da indbrudstyvene ringede til ham. Jeg ringede til vedkommende indbrudstyv/politimand , og han oplyste mig som svar på min påstand om at alle møbler hjemme hos os er der kvitteringer på” at jeg bare kunne lade være med at gifte mig med en Bandidos rocker ” Hele vores hus var vendt på hovedet , tøj , senge , børnenes værelser , selv vores skunke på 1. Salen var brudt op. Alle børnenes møbler er også inddraget af indbrudstyvene fra Østjyllands politi.

Jeg føler mig voldtaget , børnene er utrygge i vores eget hjem. De har fjernet alle vores møbler , alle vores møbler som er købt og betalt med kvitteringer , men også selvsamme møbler som har været konfiskeret af politiet før , hvor efter udleveret til os med en undskyldning . De har så også konfiskeret mange af vores bryllupsgaver , men også vores børns dåbssmykker . De er gået så grådigt til værks i vores hjem , at man sidder tilbage med fornemmelsen af at de har skulle rede deres juleprovision . I øvrigt er jeg sikker på at deres rocker aktioner , udløser en eller anden form for økonomisk vinding. Jeg føler mig virkelig udfordret på min retssikkerhed her, kan det virkelig passe at man i dagens Danmark ingen rettigheder har i forhold til loven fordi man er rocker , eller gift med en ? Forsvinder ens fundamentale rettigheder så ?

image image image image image image image image image image image image image image

Jeg forstår at de henvender sig til os , da to knægte som vi har forsøgt at hjælpe er sigtet for indbrud og varetægtsfængslet , begge drenge har ingen steder at bo , og har overnattet hos os alt i mens de ventede på en lejlighed. Men derfra til at gå full retard på vores personlige ejendele og konfiskere dem , 90 % af de konfiskerede møbler har været konfiskeret og udleveret af Nordsjællands politi en gang før . Må man som rocker ikke eje god smag , eller et møbel som koster mere end 500kr?
Vores advokater er gået igang med en stævning for uberettiget ransagning , og det med konfiskering af vores møbler. Udover det vil jeg have rejst en sag om diskriminering og chikane imod indbrudstyvene fra Østjyllands politi !
Indbrudstyvene har fjernet følgende fra vores hus:

1 kontrastlampe fra Poul Henningsen.

2 Poul kjærholm stole ” pk 22″ i sort læder.

1 Arne Jacobsen æg i stof som er pigernes , og som er overtusset til af pigerne og deres tusser.

6 læder syvere fra Arne Jacobsen .

1 mågestol i lak fra Arne Jacobsen.

1 sort corona skammel .

1 Piet Hein bord.

1 poet sofa fra Finn Juhl

1 PH 80 lampe fra Poul Henningsen.

1 stor gulvlampe i glas fra Poul Henningsen

1 stor Piet Hein Lysestage ” carlsvognen ” 160 cm høj ( min bryllupsgave)

Børnenes store kay Boisen abe ( deres dåbsgave )

1 tus gammel pH standerlampe ” patentet” fra 1930’erne .

Min vielsesring med indgravering er væk .

I øvrigt har de taget et kontant beløb på 30.000kr fra vores hjem af , som er mit firmas penge.

De har også taget mine pebersprays!

Konsekvensen af torsdagen er så nu , at Steffen er efterlyst til afhøring af Østjyllands politi . Da han er rocker og erfaring har vist os at de altid holder ham med B&B ( besøgs og brev kontrol ) i ca 6 måneder uanfægtet hans skyldsspørgsmål ( han jo som rocker åbenbart ingen rettigheder har ) så er han taget på ferie . Sidst han tog på ferie for noget , kunne de ikke finde ham i næsten 2 år . Han agter ikke at risikere varetægtsfængsling for noget han ikke har med at gøre , og så ikke kunne holde jul og nytår med sin familie . Så der er sket lidt “omrokeringer “privat , og det er jo bare vilkårene når ret bliver til uret , så bliver modstand en pligt ! Jeg står bag min mand som jeg altid har gjort , jeg står bag mine børn – og holder sammen på mine børns hverdag . Intet knækker os , vi bliver altid stærkere og stærkere .

Jeg sidder ikke og siger at han ikke har lavet meget lort i gamle dage , men den tid er forbi og han er et andet sted nu . Han er far med ansvar og børn, han er en fantastisk far og mand . Han vil ikke risikere ikke at være der for sine børn , og er for klog til at tage den chance . Men han elsker sin klub og sine brødre , og lægger aldrig sin vest fordi at samfundet vil have at han skal passe ind , og for at undgå radaren . Mærkeligt nok for mig at skrive det her , men det vil jeg heller aldrig forlange af ham , og da slet ikke fordi at politiet forsøger at presse ham til det . Han har været en del af den klub i 20 år , og han elsker den på godt og ondt .

Politiet kan så vælge at varetægtsfængsle mig for at få Steffen frem , men den del har vi også styr på. Jeg kender kvinder i miljøet som er blevet varetægtsfængslet pga deres mænd , og er blevet tvunget til at “finde på noget at tilstå ” for at de kunne komme ud til deres børn . En kvinde jeg kender rigtig godt , måtte “tilstå ” at hun havde fået silikonebryster af sin mand , som var betalt med sorte penge . På trods af at hendes forældre havde betalt dem , men så blev hun løsladt – og anklagemyndigheden slap for at skulle betale erstatning for uberettiget anholdelse , ransagning , og uberettiget varetægtsfængsling . Smart ikke ?! Det i sig selv er så ulækkert , at vi i den grad tillader magtmisbrug i et sådan omfang ! Endnu mere klamt bliver det , når de i hele deres inkompetance begynder at bruge børn og koner for at få presset manden til at overgive sig . Men det er jo legitimt for det er jo politiet , og de har lovhjemmel til at chikanere og afpresse mennesker bare fordi de har et rygmærke. Det næste bliver vel, at man forlanger af folk at de skal have en chip indopereret sålænge de er rockermedlemmer . Chippes som kreaturerne !
Min mand er selvfølgelig uskyldig , ellers ville jeg aldrig skrive dette indlæg.

Jeg siger ikke at jeg håber at Henrik Bach Nielsen fra Østjyllands politi får knækket hans private hjem , men jeg siger heller ikke at jeg ikke håber det .

I øvrigt agter jeg at lægge hele vores optaget overvågning ud på nettet , så i selv kan se indbrudstyvene fra Østjyllands politi i aktion. Vi har også lyd på hele vores overvågning hjemmefra , så i vil også kunne få indblik i deres samtaler imellem hinanden alt imens de rager til sig af vores ejendele . Men det bliver når vi er tilbage i huset igen.

Dette skal ikke betragtes som et klynke indlæg , men som et indlæg som beskriver vores virkelighed lige nu , og et indlæg skrevet af en kvinde og en mor, som aldrig vil lade sig bøje for uret , eller lære vores børn at uretfærdig behandling tolereres . Intet kan komme i nærheden af min kærlighed for min familie , og intet i hele verden kan skille vores famile ad . Vores børn elsker deres far og mor ubeskriveligt , og det er kun samfundet som gør dem opmærksomme på deres fars rockerrelation .

 

forsættelse følger en af dagene , når jeg kan komme på nettet igen.

Jeg ved der ikke er lavet korrektur , så bær venligst over med mig.

 

Kram M

3 thoughts on “Vi har haft indbrud i vores hjem!”

 1. Kære Malene har ikke ord for jeres rædselsfulde oplevelse😫 Hvis i mangler en skrap og super dygtig advokat brug: Poul Helmuth Petersen Homann law han er min advokat og den bedste strafferetssdvokat . Hvis du mangler en skulder har jeg altid to til dig ❤️ Stort knus til dig og fam ❤️

 2. javel, det lyder da forfærdeligt, men nu er det jo kun DIN version af hvad der skete. Derudover lyder det jo også lidt tåbeligt at du beklager dig over at “de tog mine pebersprays”. Ja, hvad havde du regnet med.

  Du har derudover velvidende haft to logerende, som du skriver at du har vidst at de begik indbrud, hvorfor lader du dem så bo der. Skal politiet bare tænke “de har lavet indbrud og vi kigger da selvfølgelig hvor de bor……nå nej, vi må hellere lade være, da de jo ikke rigtig bor der, men bare overnatter der” ? Hvis jeg nu prøver at sætte mig i politiets sko, så er det da egentlig meget rimeligt at man kigger der hvor de bor/opholder sig. Hvis det nu var dig som havde haft indbrud og du vidste at tyven boede på en bestemt adresse ville du så ikke også gerne have at politiet gjorde det åbenlyse, nemlig at gå ud og lede efter dine ting.

  Hvis du nu viser lidt klasse, så svarer du på indlægget istedet for bare at slette det.

  Db,

  John

 3. Hej John John.
  Har du selv skrevet kommentaren , eller har du fået hjælp ?

  Jeg har da aldrig nogensinde vist hvad de knægte har lavet, det kan jo også være at de slet intet har gjort ( det er set før) i øvrigt er de kun skyldige når de er dømt, og ikke bare fordi du siger det John john.
  Med hensyn til mine pebersprays og en totenslagger , så er det mine John John , og det skal da ingen hemmelighed være at jeg heller vil kunne beskytte mig selv og min familie , end bliver forulempet . Politiet evner jo stort set intet . Husk at betal skat John John , så bliver min erstatning for uberettiget ransagning og konfiskerering lidt større .

  Glædelig jul John John !

  Julekram Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.